• Termeni si conditii

  Termeni si conditii

  www.EducatieFinanciara.ro (denumit in continuare “site-ul”) este proprietate privata. Acesti termeni si conditii stabilesc regulile de utilizare a site-ului.
  Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  1. ACCESUL:
  Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa aveti acces la Internet, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune Internet, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Nu ne asumam responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
  Prin termenul “utilizator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul.

  2. PROPRIETATEA INTELECTUALA:
  Accesul este liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
  Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de proprietar sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a proprietarului.

  Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea proprietarului sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice materiale aflate pe site, care nu sunt proprietatea detinatorului site-ului sunt protejate de legile in vigoare. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al proprietarului, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de proprietar si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

  Proprietarul sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse din Internet. Proprietarul nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
  Proprietarul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de /sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

  Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Proprietar prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

  Proprietarul isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Proprietarul sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

  3. REGULI DE UTILIZARE:
  Nu sunt permise:
  - copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
  - incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  - folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
  Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Proprietarul va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

  4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
  Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
  Proprietarul nu este raspunzatoar fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
  Proprietarul poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului.
  Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin publicare pe acest site si nu au caracter retroactiv.

  5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
  Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  - utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
  Proprietarul este absolvit sau exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

  Proprietarul nu ofera nicio garantie ca: informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, orice eroare de program va fi corectata.

  Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

  6. LIMITAREA RASPUNDERII:
  Proprietarul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Proprietarul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
  - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site;
  - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

  Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii prin formularul de pe pagina Impresii.

  Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Proprietarul isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
  Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

  Proprietarul nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

  7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
  Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
  Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a Proprietarului si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre Proprietar si de partenerii sai agreati.
  Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor.

  Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

  Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Proprietarul nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata prin formularul din pagina Impresii, Proprietarul se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Proprietarul se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

  Proprietarul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

  Proprietarul nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.
  Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Proprietarul isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Proprietarului, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Proprietarul , fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

  Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password).

  Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
  Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Proprietarului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

  Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul publicarii ei pe site.

  REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA BLOG
  Utilizarea site-ului precum si accesul si logarea la blogul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

  1. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

  2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

  3. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.

  4. Sunt interzise mesajele cu character xenofob sau rasist mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu character pornografic

  5. Mesajele postate nu sunt monitorizate permanent si, in consecinta, site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.

  6. Proprietarul nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate pe site. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Proprietarului.

  7. Proprietarul isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila sa stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu.
  Atentie: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului. Nu va fi implicata in niciun fel raspunderea acestui blog sau a oricarui site web cu legatura la acest blog.

  8. Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata.
  La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la blog accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest blog.

  9. Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la blogul site-ului a oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

  Termeni si conditii valabile pentru www.educatiefinanciara.ro. ©2009