• Cum sa faci bani

  roflagukflag

  Intrebarea aceasta exista in mintea multor oameni. Peste 90%dintre oameni stiu o singura cale de a face bani si aceea e prin munca proprie. Este o modalitate la indemana aproape oricui pentru ca de regula e singura modalitate.
  O alta modalitate este de a deschide o afacere proprie care sa genereze profit.
  O alta modalitate este sa investesti intr-o afacere deja existenta si profitabila.
  Inainte de a face afaceri sau a intra in domeniul investitiilor trebuie sa ai o educatie financiara minimala si sa intelegi principiile de management financiar, managementul resurselor umane si managementul timpului personal.

  Daca observam definitia urmatoare:

  “CAPITALÍST, -Ă adj. Referitor la capitalism. // s.m. şi f. Posesor de capital care îşi însuşeşte plusvaloarea fără să intervină direct în procesul de producţie. [Cf. fr. capitaliste].  Copyright (C) 2004-2009 DEX online.”

  exista cateva componente, in primul rand un posesor de capital. Adica cel care are banii, nu spune banii lui, banii bancii sau banii altor persoane. Apoi exista plusvaloare obtinuta fara interventia directa in procesul de productie. Asta inseamna ca foloseste banii fara sa munceasca personal si incaseaza plusvaloare. Cel mai simplu exemplu este depozitul bancar, desi acolo nici nu poate fi vorba de castig. Vezi articolul Cum sa pierzi sau sa castigi bani cu depozitele bancare scris in 2 aprilie 2009.

  Detaliind, aceasta definitie contine cheia intrebarii “cum sa faci bani?”, intrebare pe care o pun multi oameni.

  Capital+
  Resurse umane=
  ——————
  Profit

  Ce trebuie sa inveti pentru a stapani toate aceste componente si a ajunge la banii tai? Foarte multe informatii si asta presupune un efort personal constient si sustinut pe o perioada lunga de timp.

  In general, in orice proces de invatare se porneste de la definitii teoretice. Diferenta fata de alte modalitati de invatare este ca la sfirsitul pregatirii dumneavoastra veti fi capabili sa intelegeti cum functioneaza circuitul banilor si de ce trebuie stapanit pentru a face bani.
  Nu va fi un drum usor si nici inteles de toti. Multi vor renunta inainte de a incepe ceva concret. E dificil pentru ca in acelasi timp e mai bine sa aiba cineva grija de tine tot restul vietii. Nu asta ne dorim de cand suntem adusi pe lume?

  Daca te intereseaza cum sa faci bani da un click aici!